Gündem hakkında tüm haberler ve güncel bilgiler Gündem kategorimizde yer alıyor. Başkatip gündem kategorisi ile sizde güncelden uzak kalmayın.

Yeniler

Gündem

Online İngiltere Vizesi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Tüm ülke vize başvuruları online ortamdan yapılmaktadır. Bu vizeler arasında İngiltere vizeleri de yer almaktadır. Ülke...

Gündem

En Ucuz PUBG Mobile Hesap Satışı Yapan Adres

Günümüzde oyun dünyası giderek büyümekte ve mobil oyunlar da bu gelişmelerden nasibini almaktadır. Özellikle PUBG Mobile...

Gündem

En İyi Su Arıtma Cihazları Hangileridir?

Eğer siz de su arıtma cihazı almaya karar verdiyseniz, en iyi su arıtma cihazları hangileridir sorusu...

Gündem

Açık Denizlerin Usta Balıkçıları Tuna Masters’ta Yarışacak

Bu yıl, Bitci ana sponsorluğunda ve Teos Marina ev sahipliğinde ve Seferihisar Belediyesi himayesinde, 7’ncisi düzenlenecek Bitci Tuna Masters Teos Balıkçılık Turnuvası, 8-11 Eylül 2022 tarihinde yapılacak.

Gündem

FanSupport, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Resmi İş Ortağı oldu

Yeni nesil dijital destek modeli FanSupport, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Resmi İş Ortağı oldu!   Dünyanın ilk ve tek “Şartlı Taraftar Destek Platformu” FanSupport, Fenerbahçe Spor Kulübü ile iş birliği anlaşması imzaladı.

Gündem

Bybit 10 milyon kullanıcıya ulaştı

Bybit'in kurucu ortağı ve CEO'su Ben Zhou, yıl ortası değerlendirmesinde birçok yeni ürüne ve önemli dönüm noktasına değindi.

Gündem

Domates konservesi ve salçası ihracatı devam ediyor

Domates konservesi ve salça ihracatına kısıtlama iddialarına yalanlama   Sayın Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkan Yardımcısı Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Başkanı Hayrettin Uçak’ın Domates Konservesi ve Salça İhracatı Kayda Bağlanmasına İlişkin Basın Açıklaması;   Değerli Basın Mensupları,   Devletimizin destekleriyle, bütün paydaşlarımızla birlikte ortak akıl şiarıyla Türkiye’nin yaş meyve sebze ve meyve sebze mamulleri ihracatını 2021 yılında 5,3 milyar dolara taşıdık.

Gündem

PaşakonağıI’na Kütüphane Kuruluyor

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Nevşehir Belediyesi arasında imzalanan protokol çerçevesinde Paşakonağı içerisinde öğrencilerin ve vatandaşların faydalanabilecekleri bir kütüphane kurulacak.

Gündem

Gençlik Dostu Belediye

Gençlerin eğitim faaliyetlerine katkı sağlamak, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerine destek olmak amacıyla Sivas Belediyesi ile Kemal İbni Hümam Vakfı arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Gündem

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu Zabıtamız, Vatandaş İle Belediyemiz Arasında Köprüdür

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, 1-7 Eylül Zabıta Haftası dolayısıyla Kemer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nde çalışan personel ile bir araya geldi.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Başkatip ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin